naphold blogja | Önmegvalósítás.hu

Mindig elcsodálkozom magyar nyelvünk csodálatosságán.
Mekkora különbség van a páratlan és pártalan szó között: míg az első pozitív jelzést hordoz, két betű felcserélése negatívvá változtatja a jelentését.

Tegnap találkoztam egy csodálatos emberrel Esztergomban egy összejövetelen.
Ez a honlapja, ahol a zenéibe bele is lehet hallgatni:
http://www.enricomusic.hu/relax_cd.php
Szerettel közvetítem közösségünk minden tagjának.
Eta

Mivel tönkrement a 30 éves automata mosógépem, így az utóbbi hónapokban kézzel mosok - még szerencse, hogy van egy centrifugám. A centrim segítségével jöttem rá egy érdekes dologra. Amikor rossz passzban vagyok, akkor a foltokat nagyon nehezen tudom kiszedni a melós pólómból és a centri is folyton ugrál – visszabeszél – hihi!

parkapcsolati_problema.jpg

Mivel nem vagyunk egyformák, így nem azonosak a vágyaink, az elvárásaink. Ha valakit szeretünk, sok mindent megteszünk neki, még olyat is, ami nekünk nem igazán okoz örömet. Kérdés, hogy ő valóban szeretné-e azt, amit mi teszünk, vagy csak azért nem szól nekünk, hogy nincs szüksége rá - sőt előfordulhat, hogy irritálja is -, mert szeret bennünket és nem akar megbántani. Ennek a kiküszöbölésére van egy jó módszer, melyet most leírok.

Ha valaki azért keres fel egy asztrológust, hogy az majd megmondja, melyik nap hány óra hány perckor mit csináljon, akkor már régen rossz, hisz az az ember ki akarja adni a kezéből az irányítást, nem akar semmiféle „rosszat" megtapasztalni, ezáltal elutasítja lelke fejlődésének lehetőségét.
Az asztrológiai ábra ismerete arra jó, hogy tisztába jöjjünk a jó tulajdonságainkkal, tehetségünkkel, melyeknek fejlesztése során nemcsak önmagunkra fogunk rálátni,

2008.09.10-én Svájcban, Genftől nem messze egy különleges kísérletet fognak végrehajtani, melyet eredetileg az Egyesül Államokban csináltak volna, de az amerikaiak túl kockázatosnak találták, ezért áttették Európába – elgondolkodtató.

Az alábbi szöveget a kérdésem.hu egyik tagjától, XXI.th Century Fox –tól idéztem:

Tartalom átvétel