INUAKI - Egy Földönkívüli Lény Vallomásai I-II. | Önmegvalósítás.hu

INUAKI - Egy Földönkívüli Lény Vallomásai I-II.

Hozzászólások

45 hozzászólás
Csizike képe
Dávid, az Inuaki beszél itt ;-)
2010. február 20. szombat, 8:12 | Csizike

Dávid, az Inuaki beszél itt:

http://www.youtube.com/watch?v=0xf8ii-3w2U&feature=related

Csizike ;-)

Nincs olyan videó,ahol magyar felirat van?:)
2010. március 01. hétfő, 9:24 | Venus87   Előzmény

Nincs olyan videó,ahol magyar felirat van?:)

...
2010. október 21. csütörtök, 9:08 | edike (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Aki az interjúban szerepel ő nem Dávid.A könyv kapcsán hívták meg a műsorban ő egy kristály gyerek ,aki súlyos agydaganatból gyógyult meg.Én is azt hittem ,hogy ő az a kisfiú,de csodálkoztam volna,hogy miért kórházi kezelés mellett gyógyul ,amikor teljesen mást írt le a könyvben.De most már értem.
Szép napot!!

Egy foldonkivuli vallomasai
2010. február 20. szombat, 8:26 | Babygirl (útkereső)

Haat mit mondjak, azt hiszem ehhez nincs mit hozzafuzni. Ehhez kapcsolodik az AVATAR es a www. napfonat. hu. ha meg nem olvastatok minden betujet. Meg ide tartozik az SZ. MIKUS EDIT DIMENZIOKAPUKON AT c. konyve eselyek 2011-2012 tulelesehez....

Hogy midez igaz e ? Ki-ki a maga kis velemenyevel. Egy dolog biztos hogy egyre tobb csatornabol, EGYMASTOL TELJESEN FUGGETLENUL kapjuk ugyanazokat az infokat.

Orizzuk a szeretet , a harmoniat es a beket ! Es tornasszatok, eddzetek v. tancoljatok minden nap, hogy konnyu es fajdalommentes legyen a frekvencia emelkedes !

Sok szeretettel mindenkinek, ja es Csizike millio halas koszonet az infoert !!!!

Babygirl

anunnakikról bővebben
2010. február 20. szombat, 21:52 | vargazso

Ha többet akartok tudni, ráadásul más szemszögből erről, írjátok be a google keresőbe: anunnakik.
Én kész voltam a sok történelmi információtól.

inua
2010. március 01. hétfő, 9:22 | Venus87

Sziasztok!

Köszönöm, hogy létrehoztál egy ilyen témát, elolvastam mind a két könyvet, szivesen írnék Aryana-nak, de nem találtam hivatalos oldal címet.
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a könyv, és teljesen igaznak találom. Egy-két dolog meredek, hihetetlen, de ezeknek is utána lehet járni.
Szerintem mindenki érzi, aki elolvassa ezt a két könyvet, hogy igaz-e vagy sem. Én hiszek benne, bár egy kicsi kétely talán még van bennem.
Szétnéztem egy kicsit más oldalakon is ezt a témát illetően és hát elég szép kis vélemények születtek, 50ből ha 5-6 ember akit tényleg megfogott. De ezzel nincs is semmi baj, mert tiszteletben kell tartani mindenki véleményét.

Üdv,
H.

Szerintem Dávid járjon továbbra is orvoshoz mert elég súlyos
2010. május 28. péntek, 21:30 | Névtelen (útkereső)

Szerintem Dávid járjon továbbra is orvoshoz mert elég súlyos esetnek tűnik. Ennyi fárasztó hülyeséget rég nem olvastam.:D De azért köszönöm hogy feltetted és ezáltal olvashattam.

Én, az annunaki
2010. július 01. csütörtök, 17:44 | Névtelen (útkereső)

Csak most olvastam el, és csak az elsőt. Egyelőre elég ennyi. Lehet, hogy anunnaki vagyok, aki nincs tudatában :( (mert hatalmam az ugyan nincs, de elég szkeptikusnak és gonosznak érzem magam, bocsi )

Egyébként a kisgyermekeket is tündérmesékkel nevelgetjük az életre és arra, hogy higgyenek magukban (Istenben, Allahban, a sorsban, a szeretetben..... mindenkinek hite szerint).
Szerintem ennek is ez a célja. Mese felnőtteknek, elgondolkodtató betétekkel. Mindenki annyit vesz be belőle, amennyit akar.
Á.

Kell hozzá
2010. július 01. csütörtök, 19:44 | szma (útkereső)

sok fantázia, csipetnyi humor, éleslátás és semmi előítélet... erről a történetről Mátyás király jutott eszembe, aki nem ritkán bujtatta mondanivalóját "álruhába", vagy öltötte magára ő maga. Aminek két oka is volt egyrészt az emberek nem ijedtek meg a szerepétől (a királytól, a hatalomtól, az igazságtól), másrészt, akivel beszélt, azt meg is szűrte azáltal, hogy "szóképeit" csak az értő ember tudta megválaszolni! :)

Belátom, hogy elég bizar a történet, de el kell mondjam egyes mondatairól nagyon az jött le (persze, ha a gázos részét lebontom), hogy:
Bár vannak gondolatok/ismeretek/tények, amelyek válogatás nélküli "tanítása"/ továbbadása lehet ugyanolyan veszélyes, mint amilyen (adott helyzetben) hasznos...
Nem megfelelő felkészültség (adó-vevő) esetén még kárt is okozhat - ez minden "vallás"/tanítás/ismeret esetén így van, ami a "valláson"/tanításon/ismereten bosszulja meg magát...
Ami nem azt jelenti, hogy ne add tovább, de ...
Nem véletlen, hogy a példabeszédek azoknak szóltak, akik Jézus köré gyűltek (nem ő ment, hozzá jöttek) vagy mondjuk aott a tóra, aminek igazán értékes részét évszázadokon át szóban adták át, egy igen-igen szűk rétegnek s még így sem nyíltan kommunikálták, hogy nesze neked, itt az igazság... :)
Nem tudom felfogták volna vagy sem, abban az időben, ott és akkor...

Megjelent magyar kiadásban, a könyv!
2010. augusztus 07. szombat, 19:10 | Névtelen (útkereső)

Nagyon sok szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe az INUAKI, A BENNEM ÉLŐ REPTILIÁN / Egy földönkívüli lény vallomásai című könyv magyar kiadását!

A könyv magyar nyersfordítását sokan ismerjük már az internetről, és sokan kedvelik könyvet és a témát is. Többféle vélemény ismeretes, van, akinek tetszik, van, aki nehezen tudja elképzelni benne olvasható információk igazságát, azonban, ha a könyv üzenetét megértjük, az mind a saját, mind a körülöttünk élők életében, illetve Földünk sorsát tekintve is pozitív változásokat indíthat el.

Sokunk örömére, a könyv most jelenik meg először magyar kiadásban, augusztus közepétől lehet majd kapni a boltokban és az interneten, az inuaki pont hu webáruházban is, ahol a következő két kötet magyar kiadásairól, megjelenési időpontokról és a könyveket árusító boltok pontos címéről is információkat olvashattok.

A könyvre előrendelési lehetőség van [URL="http://konyvkiadas.blogspot.com/"]a SZÖVEGLABOR könyvkiadói oldalán[/URL]

inuaki
2010. augusztus 12. csütörtök, 18:39 | Gorillabácsi (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy már sokan elolvasták a könyvet. Eredetileg csak magamnak és egy kollégámnak szántam, akitől a könyvet kaptam, majd egy fórumon ígértem oda valakinek. A könyv, mint minden könyv, nagy megosztottságot eredményezett. Nagyon is látszik, hogy az embereknek időre van szükségük a mondanivaló megemésztéséhez. Higgyétek el, bár nem vagyok mai tojás, de nekem sem volt minden egyértelmű, sok kérdés felmerült bennem. Ismerek egy pár filozófiai irányzatot, amelyek nagyon messzire elmentek a természet, az ember, meg az univerzumok feltérképezésében, de az inuás könyv ezek ismerete mellett is sok kételyt ébresztett bennem.
Már az első percben ráéreztem, hogy itt nem az információ leellenőrizhetőségéről van szó, hanem arról a pozitív energiáról, ami belőle sugárzik. Még soha semmilyen anyagban nem láttam ezt, olyan, mint a mesében, amikor a szereplő kinyit egy varázskönyvet és a kiáradó fény elbűvöli.
Akkor jöttem rá, hogy minden, ami körülöttünk van, annak ellenére, hogy valóságosnak tűnik, vagy annak állítják, csak árnyéka a igazságnak. Minden holografikus megjátszott dolog, bár a józan eszünk ellenkezik, egy adott szinten képesek leszünk elfogadni. A dimenziók, energiák, rezgések fizikailag másképpen értelmezhetőek. Minden le van matematikailag modellezve, mégis úgy gondolom, hogy idáig keveset tudtunk róluk, vagy legalábbis félrevezettek minket ezekkel a fogalmakkal. A spirituális felemelkedést én abban látom, hogy a fogalmak letisztázásával, a negatív hozzáállás félretevésével, az egymás iránti erős lelki kapcsolódás visszaállításával megteremtjük azt közeget, amelyben az elfojtott szellemi képességek újra kibontakozhatnak. De akkor már nem lesz szükség az egoista, kritizáló megnyilvánulásokra, már nem a mások hibáját keressük, hanem a magunk fejlődésének lehetőségeit fogjuk szem előtt tartani.

Mindezek ellenére szeretném, ha a továbbiakban résztvennétek a könyvek megvitatásában és segíttek a Dáviddal és a pszichológusnővel fenntartott kapcsolat elmélyítésében. Ezért várom kérdéseitek, amelyet szívesen továbbítok Dávid felé.

Hamarosan várlak a www.inuaki.hu oldalon.

Üdvözölök mindenkit,

Gorillabácsi

igaz bár a pénzügyi rendszer összeomlása késik, de ettől
2010. október 21. csütörtök, 15:00 | Névtelen (útkereső)

igaz
bár a pénzügyi rendszer összeomlása késik, de ettől függetlenül az írás nagyja megállja a helyét

Sajnos késik
2011. január 31. hétfő, 4:43 | Látogató   Előzmény

Már úgy örültem 2008 őszén, azt hittem, nehany nap alatt lezajlik, és összeomlig az egesy gazdagasi rend, ujjongassal vartam, hogy 3 nap mulva mar mi fog zajlani az utcán, hogy az emberek, akik egymasnak idegenek, eloszor majd csereberélni fognak az utcan, és egesz mas tarsadalmi erintkezes es magatartas lesz már a héten.
De nem lett.
És egyre feszultebb vagyok emiatt. Mint egy 10. honapos varandós nő.
Panka

fehercsongor képe
Nem Te szervezed ,
2011. január 31. hétfő, 5:53 | fehercsongor   Előzmény

nem a Te érdekeid szerint zajlik , de azért a Te vágyad is benne van a folyamatban . Üdvözlettel : felacsó
U . i . : Valóban ez is olyan dolog , amin jobb lenne minél hamarabb túl lenni .

koverellenor képe
Kis naiv :) tényleg így
2011. január 31. hétfő, 8:58 | koverellenor   Előzmény

Kis naiv :) tényleg így képzeled el a világ gazdasági rendszerének teljes összeomlását? Mint egy pikniket a parkban? Háát, még el is hinném, ha az emberi agyban még nem az állati ösztönök dominálnának a döntő többségnél...

Feliratkozás Hírlevélre