Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

A Hasfájás

ez az ami minden baba életébe eljön kinek jobban kinek kevésbé.
azt mondják a bélrendszer éretlensége, a túl mohon evés, a sok bélgáz termelés miatt, de majd 3 hónapos korukra kinövik.
konkrét ok nincs.
Általában du-án kezdődik és estig eltart, hogy mitől szűnik nem lehet tudni, de nyűglődés,sírás illetve ordítással jár.
A baba szenved, fáj a hasa és nem tudsz rajta segíteni.

Az élet első leckéi közé tartozik az emésztés.
Átgondoltam és rájöttem, hogy maga az emésztés mennyi mindennel összefügg.

A belső látásomat és intuíciómat még a Tanítóm mellett kezdtem el fejleszteni és megtaláltam azokat a módszereket, amivel bárkiből előhívható ez a képesség!
A közhiedelemmel ellentétben, ilyen misztikus képességre nem csak egy szerencsés születéssel lehet szert tenni, hanem ebben az életünkben - akár 1-2 év alatt is - kifejleszthetjük a belső látás képességét! Ehhez ugyan sok lelki tisztításra és a speciális belső látást fejlesztő meditációk gyakorlására van szükség, de az eredményért biztosan megéri!

Okkult tudományok

Napjainkban újra felélénkült a spirituális tapasztalatok és élmények iránti keresés, ugyanakkor felettébb divatossá vált a keresők körében az okkultizmussal való foglalkozás, illetve az úgynevezett okkult erők iránti vágyakozás.

Az ősi spirituális hagyományok minden korban elítélték az okkult praktikákat és a keresőket soha nem bátorították arra, hogy érdeklődésüket a különböző okkult természetű erőkre pazarolják

Saját ötlet híján megkérdezem az erre kószáló közösséget , hogy milyen ezoterikus , spirituális , elvont jelentése , figyelmeztetése lehet annak , hogy két hónapon belül már másodszor csapódott fel a motorháztető szálguldás közben a kocsimon ? ( csavarkilazulás miatt ) Köszönettel : felacsó

Egy nap elhatározta, hogy megkeresi Margit boltját, ami a város egy hangulatos bevásárlóközpontjában van.
Szerette ezt az üzletházat, annak ellenére, hogy ritkán vásárolt itt, a helynek volt varázsa, még ha nem tartozott is a felkapott üzletházak közé, talán pont ezért.
Pedig volt itt minden, órás, bank, kis kávézó, utazási iroda, bizsu, sokféle ruha, mackó bolt, könyves bolt, még sok más.
Kereste a fonalas boltot, ez volt Margit boltja. A neve Moly.

Szerinted mi a manipuláció? És mi nem az? Hogyan működik? Milyen példákat látunk a környező világunkban?

A köznapi nyelvben manipuláció alatt inkább a fizikai síkon is észlelhető tevékenységet értik - amikor félreérthető, félrevezető verbális kommunikációval, testbeszéddel és ráutaló viselkedéssel veszünk rá valakit olyan dologra, amiből rendszerint nem neki származik előnye.