course teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

course teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
;)
2009. máj.. 29. péntek 14:22
/A zene és a spiritualitás/

Szia!

Tudom bután hangzott a kérdésem,bocsi.Én arra gondoltam,hogy itt magyarországon hol lehet megvenni ezt a sorozatot.Mert az az oldal ahol rátaláltam az egy amerikai oldal.Meglehet rendelni onnan is,de talán itthonról "könnyebb" lenne.(gondolom én!!!)
Más oldalon viszont semmiféle megrendelőszelvényt vagy letöltési lehetőséget nem találtam vele kapcsolatban.
Még keresgetek a neten hátha ráakadok valamilyen köztes megoldásra.
Ha meglesz és kipróbáltam mindenképp fogok róla írni!

Köszi!

Course

Köszi Bochecha!
2009. máj.. 28. csütörtök 20:10
/A zene és a spiritualitás/

Szia!

Megtaláltam,köszi!
Azt nem tudod véletlenül,hogy hol lehet hozzájutni a sorozathoz?

Course

meditációs zene
2009. máj.. 27. szerda 16:37
/A zene és a spiritualitás/

Sziasztok!
Tud valaki olyan meditációs zenét ajánlani,amiben főleg vízcsobogás hangja hallatszik?
Mindegy,hogy cd vagy mp3.Próbáltam keresni a neten de sajnos nem találtam:(
Köszi!

Köszi!
2009. máj.. 19. kedd 13:26
/Az igazság értéke/

Sokat segítettél,rávilágítottál fontos dolgokra.
Talán az egyetlen megoldás,ha "elfelejtjük" őket,csak az a szomorú,hogy ennek testvérek között kell megtörténnie.Igazából nem lesz ez sem a tökéletes megoldás,mert egy kis idő elteltével megint fog történni valami ami újra indítja az egészet.Sajnos ez már 10 éve zajlik,és ezalatt az idő alatt megtapasztaltunk szinte mindent velük kapcsolatban.
Sajnos az igazmondás az egyetlen "fegyver" velük szemben,mert átgázolnak mindenkin csakhogy nekik jó legyen,na és persze ezt később mind le is tagadják.....
Mégegyszer köszönöm a tanácsaidat,tényleg sokat segítettél!

course

Találó és elgondolkodtató amit írtál.Sok igazság van
2009. máj.. 18. hétfő 16:43
/Az igazság értéke/

Találó és elgondolkodtató amit írtál.Sok igazság van benne.
Igazából nem az a baj,hogy szeretjük vagy nem szeretjük egymást,hanem az értékrendbeli és gondolkodásbeli különbségek.Van akinek a pénz, a luxus számít mindenáron, míg a másiknak a család és a gyerek.Azért mert valakinek több van még nem kell a másikat semmibe venni és átgázolni rajta.Ne érts félre nem vagyunk irígyek rájuk,mert annyi nekünk is van amennyiből normálisan meg lehet élni.Csak az bántó ahogyan viselkednek,és lenézik a másikat.Talán ez az ami zavar minket és párom talán azért mondja meg az igazat.
Mindenképp átbeszéljük párommal,hogy mit is tegyünk,mert a szülők és a nagyszülők szeretetét nem szeretnénk elveszíteni.A többiekkel meg majd lesz valahogy...
Köszi!
course

Köszi
2009. máj.. 18. hétfő 09:30
/Az igazság értéke/

Köszönöm a tanácsod csaesz!
Sajnos nálunk ez nemigen működik,mert álszentek még egymással is,mindenki "jópofizik" a másik szemébe a hátuk mögött meg kibeszélik egymást.Az az érdekes,hogy nekünk panaszkodnak a szülők és a nagyszülők a problémákról,de a többieknek nem mondják meg,csak az én párom és így ő "húzza a rövidebbet".
Abban igazad van,hogy tényleg nem szeretettel és megértéssel mondja meg,hanem odavágja,de ezt felindultságában teszi.Teljesen tanácstalannak érzem magam,próbáltam már páromat rávezetni arra,hogy ne legyen ennyire szókimondó,de...
Elgondolkodom azon amit írtál és megpróbálom kihozni a helyzetből amit lehet.

Igazság ára!
2009. máj.. 18. hétfő 08:17
/Az igazság értéke/

Én a családomban történő igazságmondásról szeretnék írni egy pár sort.
Párom mindig kimondja az igazságot,még a a legközelebbi családtagoknak is (testvérek).Mára eljutottunk odáig,hogy mindenki elfordul tőlünk.A szülőkön és a nagyszülőkön kívül senki nem beszél velünk,mert párom meri megmondani az igazat és az "esetleg fáj".Ami a legérdekesebb az az,hogy a testvérek és az unokatestvérek összefogtak ,hogy a szülőket és a nagyszülőket is ellenünk fordítsák,azért hogy senki ne beszéljen velünk a családból.Lassan már látogatóba sem mehetünk,mert "állítólag" semmi közünk oda.
Ahhoz,hogy béke legyen egy családban hazudozni kell?
Érdemes megmondani az igazat ilyen áron?

curse

Köszönöm!
2009. máj.. 11. hétfő 21:11
/Betegségek lelki oka/

Szia!
Köszönöm válaszod!
Igazából soha nem is volt helyén az önértékelésem,sem az önbizalmam.A mai napig kevesebbnek érzem magam,dehogy miért arra még nem "jöttem rá".
Kiskorom óta megvannak a félelmeim,dehogy mely életterületre ad figyelmeztetést... azt egyszerűen nem tudom, hiába is próbálok rá választ találni.
Mire adhat jelzést az ha valaki fél az emberek közeledésétől,közelségétől és véleményeiktől?
Tudnál irányt mutatni?

Köszönettel:course

Szia Sanyi! Én szintén emésztési problémákkal
2009. máj.. 07. csütörtök 13:05
/Betegségek lelki oka/

Szia Sanyi!

Én szintén emésztési problémákkal küszködöm(régóta).Mindig akkor, amikor el kell mennem itthonról,emberek közé kell mennem,utazáskor stb.Csak nálam nem igazán múlik el, akkor sem amikor "megszokom" az adott környezetet.Már egy ideje foglalkozom a lelki oldalával,az már tudatosult bennem,hogy az emberek közeledésétől,közelségétől és véleményeiktől "félek",de nem tudom hogyan is tudom feltárni és feldolgozni azt ami okozza.Ebben kérném a tanácsodat,milyen technikával tudom ezt megtenni.

Köszönettel:course

Hogyan tovább
2009. ápr. 12. vasárnap 18:24
/Kérdezz önismeretről!/

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Nem rég foglalkozom önmagam tudatos megismerésével,de máris megakadtam,nemtudom hogyan is tovább...
Az önelfogadással foglalkozom most és előtört belőlem egy nagyon régi félelem,félénkség érzés ami még kislány koromból származik(legalábbis odaáig tudom visszavezetni).Napok óta szenvedek ettől az érzéstől és nemtudom mit tegyek hogy feldolgozzam vagy túljussak rajta.
Ha tud valaki tanácsot adni nekem,hogy mit is tegyek azt nagyon megköszönném.

ILDI77