Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

chakrakom.jpg

Gondoltatok már arra, hogy az emberi játszmák, amelyekkel a tranzakció analízis foglalkozik, és az energiaszerző játszmák, amelyeket például a Mennyei prófécia ír le - tulajdonképpen egy és ugyanaz a folyamat?

Az egyik a verbális kommunikáció, a testbeszéd a fizikai síkon, a másik az energiaelszívás (nem is kell hozzá kritizálás, panaszkodás) a prána és az érzelmi energiák metakommunikációs síkján olyanok, mint az érem két oldala. Egyik értelmezhetetlen a másik nélkül, folyamatosan egymásba alakulnak át és egymásból bomlanak ki.

álmom részletei:
1. (napokban álmodtam) sms-ben ízt írta, hogy "szeretlek"

2. (ma éjjel álmodtam) villamossal vagy vonattal utazik el a párom, de mielőtt felszállna rá, egy másik nőt megölel, és miután felszállt és elindult a jármű, azt mondta az ajtóból kihajolva, "szeretlek" és meg, hogy "én is szeretlek"

azt szeretném megtudni, hogy mit jelent ez a kapcsolatunkban?
1 hónapja vagyunk együtt, de a "szeretlek" szó még nem hangzott el, pedig én nagyon beleszerettem

Márciusban írtam arról, hogy változás előtt áll az életem….. a szívem mélyén, belső kis világomban tudtam, hogy a változás értem történik, mégis kívül féltem kicsit….vajon mit hoz a jövőm?….

Mostanra kicsit tisztul a kép a változást illetően…..és már tudom, hogy a csodák útját járom….mert vezetve vagyok….és az Univerzum mutatja nekem az utat….

a történetem….

Egyszer egy szerzetes egy hosszú és három rövid vonalat húzott Ma-cu lába elé:
– A négy vonal közül az egyik hosszú, a másik három rövid – közölte a szerzetes –, mit tudsz még hozzátenni?
Ma-cu is húzott egy vonalat a földre:
– Ezt mondhatod hosszúnak is, mondhatod rövidnek is – mutatott rá. – Ez a válaszom.

kivalasztott_uri_geller.jpg

A TV2 most induló műsora a "A kiválasztott", amely a világhírű, magyar származású parafenomén Uri Geller vezetésével megy. A milliomos mentalista, paranormális képességekkel rendelkező látnok, 10 meghívott magyar parafenomén vetélkedését fogja elbírálni és a győztes parafenomén egy Las Vegas-i döntőn vehet részt.
Idézet a műsorról szóló cikkekből:

Sziasztok!

Honnan lehet tudni, hogy valaki különleges képességekkel rendelkezik?
Történtek már velem elég furcsa dolgok, amikre nem tudok magyarázatot adni, viszont kissé félelmet keltő jelenségekről van szó. A minap valaki azt mondta, hogy valamiféle energiával rendelkezem, így ezáltal én magam idézem elő a fura történéseket - (tudtomon kívül).
Ha van rá érdeklődés, leírom a tapasztalataimat, de ugyanúgy én is szívesen olvasnék hasonló beszámolókról.

Évek óta témám a nő és a férfi megismerése, megélése. Saját magamban is, meg úgy általában is. De mostanság a környezetemben különösen sok szó esik arról, hogy milyen az igazi nő és az igazi férfi. (Még egy weboldal is szembejött velem ez ügyben, ahol elég jól rendszerbe vannak foglalva a saját megéléseim, nekem segített abban, hogy összeálljon jobban a kép. http://envagyok.info/)

Felismertem önmagammal kapcsolatban valami fontosat és még nem tudom mit kezdek ezzel a felismeréssel.
Rájöttem, hogy évek óta csak önmagam lelki és érzelmi problémáival foglalkozom, csak erről szeretek beszélni, ez foglalkoztat.
Természetesen jelen vannak az életemben más tevékenységek (munka melletti tanulás, némi sport, kisebb hobbi), de mindent elnyom az önmagam problémáin történő „agyalás”.

Már sötét volt, esett az eső, a közvilágítás is rossz volt, pedig még öt óra sem volt.
Persze, novemberben ez természetes. Az eső is, hol rázendített kicsit, hol szemerkélt.
A kolléganőjétől kapott egy esernyőt, mert ő nem hozott, elvégre nincs cukorból.