Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

Sziasztok!

Amikor felébredtem, egy dallam volt bennem. Egy film betétdala. Gondoltam, utánanézek, biztosan van benne valami üzenet...
Mivel angolul van, nekiültem lefordítani. Ami azért nem könnyű, mert szerintem egyik nyelvet sem lehet tökéletesen lefordítani egy másikra, úgyhogy 'lazábbra' vettem a figurát. :)
Megosztom Veletek:

Mindenki, akivel összeakadtam ketrecekben él,
Véleményt alkotnak rólam és a vándorlásomról, de sosem voltam az, akinek gondoltak
Tettem olyat, amivel megbotránkoztattam embereket, de a gondolataim tiszták-
Élek

...

sértődés.jpg

Mostanában mintha ezzel foglalkoznánk jobban az oldalon. Mi zavar? Mi sért? Kit sért?

Félreértések, megbeszélések, olykor sértődések történnek. Olykor valaki jobban rápörög a dologra, valaki, csak rálegyint.

De most vizsgáljuk meg, magát a sértődést-sértést. 

Az én tapasztalatom az, hogy elég szubjektív ez a fogalom, ki vajon min sértődhet meg. 

Tavaly történt velem vidéken, a szüleimnél. Olyan szélvihar lett, amelyet nagyszüleim sem láttak még soha. A készülődő felhők színéből lehetett érezni, hogy ez most nagyon nagy vihar lesz, talán jégeső is. Próbáltunk a kertben mindent elpakolni, autót letakarni pléddel, mégse verje meg nagyon a jég. Eső, szél…a vihar megérkezett. Félelmetes volt. Bentről a házból néztük végig.

Az alábbi felvétel a német Szupertehetség verseny már képernyőre került résztvevői közül mutat egyet. A pasi 20 éve készül a mutatványaira. Az adást töb millióan nézik....
Nézd végig a videót, mert a második részében van a lényeg.

http://www.rtl.de/tv/dassupertalent_videoplayer.php?id=105560&playlist=r...

A munkahelyemtől kb 5 perc sétára van egy nagyon kedves kis templom. Néha ebédszünetben kimegyek oda. A kis templomkertben, a templom oldalában letelepszem és eszem egy szendvicset. Ebéd után meditálok és elmélkedem egy kicsit a templomban, aztán üdén-frissen mehetek vissza a délutáni műszakomra. Útközben a templom felé a tesómmal beszélgettem telefonon. Vettem egy szendvicset és besétáltam a templomkertbe. A templom oldalában le is lehet ülni kis kőpadra. Mivel még kicsit hűvös itt a tavaszi időjárás csak lepakoltam a cókmókomat. Közben vettem észre, hogy a kövön van egy 2 centes.

Szív-Útja.jpg

Szia! Számodra mi a Szív Útja?
Számodra mit jelent az a szó-pár, hogy
Szív Útja?
Te merre haladsz?
A Te Szívednek mi (merre vezet) az Útja?
;-)

jaguar100x100.jpg

Részt vennék akkor én is a Szabó Peti által felvetett játékban, ha van rá(m) igény.
Forrás:
http://onmegvalositas.hu/topik/onismereti_jatek

Arra kérnék mindenkit, hogy inkább legyen névtelen a hozzászólás csak legyen és legyen kíméletlenül őszinte, ahogy én is szoktam tudjátok, köszi.
(pl ötlet kezdésnek: az írásbeli stílusomról, megnyilvánulásaimról mi a véleményetek?)

A héten Sanyi elfogadás Cd-éit hallgattam, gyakoroltam.

Mikor elkeztem az Eggyévállás gyakorlatokat, a munkahelyen szinte sorba álltak azok a csajok, akikkel eddig vagy témám sem volt soha a 4 év alatt, vagy valami miatt, egyenesen zavartak engem.

Ráadásul, én menekülőre is fogtam magam, próbáltam kerülni őket, mondván, csak sorban, nem aztán itt hirtelen mindenkit befogadok, erre nem vagyok én még képes. 

Az én rövid történetem.Férjem 20évi házasság után elköltözött tőlünk 2hónapja, azóta már egy másik nővel összeköltözött:o( Hetente 2-3 alkalommal jön hozzánk ilyenkor itt is alszik a gyerekszobába.
Állítása szerint nem tud dönteni a szerető és a családja közt.
Tudom, hogy hagynom kellene elmenni de én még mindig szeretem és küzdök azért, hogy vissza jöjjön hozzánk.
Meddig lehet még egy "félresiklást" helyrehozni??
A gyerekekkel rettenetesen szenvedünk mert eszt a kétlaki életet sem bírjuk sokáig.